Oil and Grease Residues in Food Production and Treatment
- by admin_KEPosted on March 27, 2025 by Keeen Oil and Grease Residues in Food Production and Treatment Oil and grease residues are common issues in the food production and service industries, including food processing factories, restaurants, and hotels. These residues result from cooking processes that use large amounts of fats and oils. If not properly managed, they can…
admin_KEKEEEN Biotech Group Receives Carbon Footprint Certification: Moving Towards Sustainability
- by admin_KEOn Wednesday, March 19, 2025, KEEEN Biotech Group, led by Dr. Wasan Ariyaputtharat and the KEEEN Carbon Neutral Team, proudly received the Carbon Footprint for Product (CFP) certification. The ceremony was held at the Thailand Institute of Justice (TIJ) Convention Hall and was presided over by Dr. Chalermchai Sri-on, Minister of Natural Resources and Environment, along with…
admin_KEThe Use of Chemicals for Washing Fruits and Vegetables in Food Processing Factories
- by admin_KEPosted on March 20, 2025 by Keeen The Importance of Washing Fruits and Vegetables in the Food Processing Industry In the fruit and vegetable processing industry, washing raw materials before production is a crucial step to reduce contamination by microorganisms, chemical residues, and various impurities. Quality Assurance (QA) plays a vital role in overseeing the washing process…
admin_KEฟลอร์ แอนด์ ฮาร์ด เซอร์เฟส คลีนเนอร์ วิท แซนิไทเซอร์
- by admin_KEเค308 ฟลอร์ แอนด์ ฮาร์ด เซอร์เฟส คลีนเนอร์ วิท แซนิไทเซอร์ ผลิตภัณฑ์ทำความสะอาดและฆ่าเชื้อแบคทีเรีย สำหรับพื้น และพื้นผิวแข็งไม่มีรูพรุนทั่วไป ข้อมูลผลิตภัณฑ์ ใช้สำหรับทำความสะอาดและฆ่าเชื้อแบคทีเรีย บนพื้น และพื้นผิวแข็งไม่มีรูพรุนทั่วไป เช่น ห้องครัว พื้นที่เตรียมอาหาร รวมถึงโต๊ะอาหารและป้ายเมนู วิธีใช้งาน สำหรับทำความสะอาดและฆ่าเชื้อแบคทีเรียบนพื้น…
admin_KEควอท พลัส แซนิไทเซอร์
- by admin_KEเค307ควอท พลัส แซนิไทเซอร์ ผลิตภัณฑ์สําหรับฆ่าเชื้อแบคทีเรียบนพื้นผิวอุปกรณ์เตรียมอาหาร และพื้นผิวแข็งไม่มีรูพรุนทั่วไป ข้อมูลผลิตภัณฑ์ ใช้สําหรับฆ่าเชื้อแบคทีเรียอุปกรณ์เตรียมอาหาร เช่น เขียง มีด ที่ตีไข่ ที่ตัก น้ำแข็ง ที่คีบอาหาร พื้นผิวสัมผัสอาหารโดยตรง พื้นที่เตรียมอาหาร ผลิตภัณฑ์ไม่กัดกร่อนพื้นผิว เหมาะสำหรับการใช้งานในพื้นที่เตรียมอาหาร วิธีใช้งาน การเตรียมผลิตภัณฑ์ เค307 ควอท…
admin_KE